24 травня 2011 р.

2 червня 2011 р. відбудеться виїзний прийом юристами Центру правової інформації та консультацій мешканців сіл Устянської сільської ради

2 червня 2011р. у приміщенні Устянської сільської ради в рамках Ініціативи “Посилення правових можливостей бідних верств населення” з 10:00 до 14:00 буде здійснюватись спільний виїзний прийом юристами Кам’янець-Подільського Центру правової інформації та консультацій, завідувачем юридичного відділу Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, депутатом Кам’янець-Подільської районної ради Віктором Худняком та фахівцями Кам’янець-Подільського міськрайонного управління юстиції.

Центр правової інформації та консультацій здійснює виїзні прийоми в рамках реалізації пілотного проекту з надання безоплатної первинної правової допомоги бідним верствам населення, що реалізується Асоціацією юристів м. Кам’янець-Подільського за сприяння міської ради та міськрайонного управління юстиції за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Головним завданням Центру є сприяння активізації місцевої громади та посиленню можливостей громадян захищати свої права та інтереси самостійно. Малозабезпечені громадяни зможуть безоплатно отримати фахову правову допомогу з сімейних, трудових, житлових, адміністративних та інших питань.

За додатковою інформацією щодо прийому громадян юристами Кам’янець-Подільського Центру правової інформації та консультацій звертайтесь за телефоном 5-60-69.

0 коммент.:

Дописати коментар