8 червня 2011 р.

25 червня 2011 року відбудеться офіційне відкриття Центру правової інформації та консультацій у новому приміщенні







25 червня 2011р. відбудеться офіційне відкриття Центру правової інформації та консультацій по вул. Князів Коріатовичів, 9.
Центр створено в рамках реалізації пілотного проекту з надання безоплатної первинної правової допомоги бідним верствам населення, що реалізується Асоціацією юристів м. Кам’янець-Подільського за сприяння міської ради та міськрайонного управління юстиції за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках Ініціативи "Посилення правових можливостей бідних верств населення".  




Звернувшись до Центру малозабезпечені громадяни мають можливість безоплатно отримати фахову правову допомогу.
Цільовою групою Центру є особи, віднесені до вразливих верств населення, які потребують правового захисту від незаконних дій, бездіяльності, рішень суб'єктів владних повноважень, громадяни, яким необхідно вирішити спірні питання за цивільними правовідносинами, якщо конфлікт інтересів у справі між клієнтом та іншою особою має ознаки нерівного, резонансного соціального становища клієнта та іншої особи. 
Консультанти Центру нададуть відвідувачу повну інформацію про можливості вирішення проблеми, про механізми захисту порушених прав та про правові можливості відстоювання інтересів, про діючі державницькі структури, які можуть сприяти вирішенню конфліктів.
Основне завдання проекту – не лише надавати правові роз’яснення та консультації, але й сприяти тому, щоб люди могли самостійно застосовувати існуючі правові інструменти, надавати особам, що звертаються, базову інформацію з правових питань, ідентифікувати правові потреби місцевого населення, співпрацювати з органами місцевого самоврядування для розв’язання спірних питань та захисту суспільних інтересів, правової просвіти населення, впровадження механізмів примирення в громадах.


Адреса Центру правової інформації та консультацій: 
32300, м. Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 9, тел./факс (3849) 5-19-11. Керівник проекту - Максим Ільчишен, тел. (3849) 5-60-69.  
Розпорядок роботи: з понеділка по п'ятницю з 09 до 18 год., обідня перерва з 13 до 14 год., вихідні дні - субота, неділя.



 

0 коммент.:

Дописати коментар