28 лютого 2011 р.

Безоплатна правова допомога у Кам’янці-Подільському

У Кам’янці-Подільському невдовзі розпочнеться реалізація соціально важливого проекту, який покликаний надавати правову допомогу найбільш незахищеним верствам населення. Проект буде реалізовуватися у рамках Ініціативи «Посилення правових можливостей бідних верств населення», що в Україні реалізується в рамках Програми «Верховенство права» Міжнародним Фондом «Відродження». Це є частиною Всесвітньої стратегії подолання проблеми бідності.

18 січня 2011р. з цього приводу у виконавчому комітеті відбулася зустріч, у якій взяли участь міський голова Михайло Сімашкевич, керуючий справами виконавчого комітету Валентина Стельмах, начальник міськрайонного управління юстиції Станіслав Ноль, керівник Асоціації юристів міста Максим Ільчишен, директор програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження» Роман Романов, координатор цієї програми Ольга Жмурко.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю, що передбачає спільну реалізацію проекту. У місті буде створено Центр правової інформації та правових консультацій, який безпосередньо надаватиме малозабезпеченим громадянам безоплатну правову допомогу. Відкриття такого Центру дозволить малозабезпеченим та соціально ізольованим громадянам отримати доступ до правових послуг, захистити свої інтереси, а також посилить їхні можливості у доступі до правосуддя.

0 коммент.:

Дописати коментар