30 травня 2012 р.

Бібліотеки міста - активні учасники Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги–2012

     У Кам'янці-Подільському до проведення Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги–2012 25 травня активно підключились бібліотеки міста.
       25 травня в центральній бібліотеці та філії № 2 за тісної співпраці з відділом правової освіти, правової роботи, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян міськрайонного управління юстиції, Центром соціальної служби для дітей, сім’ї та молоді, податковим коледжем відбулися круглі столи на яких розглядалися питання правової освіти та інформування громадян міста. Проведено лекторій, з метою звернення уваги суспільства та держави на законодавче забезпечення правової реформи.
    Громадянам безоплатно надавались юридичні консультації юристами В’ячеславом Галайбідою, Ольгою Князевою-Криворучко та адвокатом Віктором Сумговичем.

     Протягом дня біля правових панорам «Молодь. Право. Закон», «Великий дім – держава, лад у ньому – закон» відбувались інформаційно-правові огляди представлених матеріалів та зібрано відгуки відвідувачів про розміщену інформацію та правову роботу.
    Крім того, на виконання Національної програми правової освіти населення, затвердженої Указом Президента України від 18.10.2011 року №992 та Основних заходів міської програми правової освіти населення міста на 2011-2015 роки бібліотеки міста регулярно проводяться правові лекторії, круглі столи, засідання молодіжного правового клубу «Право молоді – турбота держави».